Deugdenyoga voor kinderen

Deugdenyoga

voor kinderen

Wat zijn Deugden?

Deugden zijn zielskwaliteiten die van nature al in meer en mindere mate in onszelf aanwezig zijn. Voorbeelden van deugden zijn: liefde, zelfvertrouwen, moed, vreugde, dankbaarheid, wijsheid, geduld. Er zijn meer dan 100 deugden beschreven die kunnen helpen om krachtig en positief in het leven te staan  

Wat is deugdenyoga?

In elke les staat een specifieke Deugd centraal. Doordat we binnen iedere les uitgebreid stil staan bij een specifieke deugd aan de hand van een deugdenkaart en deze koppelen aan de yogahoudingen, ademoefeningen, meditaties en affirmaties word je meer bewust van al je mooie kwaliteiten die in jou verborgen liggen en kun je ze, ook wanneer je al van de mat bent af gestapt, bewust of onbewust makkelijker toepassen in je dagelijks leven. 

Waarom Deugdenyoga?

Je komt bewuster, positiever en liefdevoller in het leven te staan Je lichaam word sterker, soepeler en gezonder Je ontdekt en ontwikkelt je innerlijke zielskwaliteiten (deugden) Je geniet van een heerlijk rust-ontspanningsmoment, loslaten en opladen, in de week voor jezelf Deugdenyoga maakt de prachtige yogafilosofie, die vol met de deugden zit toegankelijk. Mede door de prachtige deugdenkaarten wordt het makkelijker deze filosofie en de deugden te begrijpen, te herkennen en toe te passen in je leven.

Deugdenyoga les

  • Duur 1 uur
  • Kort bespreken van een deugd aan de hand van een deugdenkaart
  • Meditatie (je in de deugd inleven)
  • Yogahoudingen die aansluiten bij de deugd
  • Ontspanning

Tijdens de regulieren basisschoolvakanties zijn er geen yoga lessen Wij zijn samen in een kleine groep, waardoor er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Lesrooster

volgt nog

Prijzen

  • Prijs per losse les €12,00
  • 10-rittenkaart: €115,00 (12 weken geldig)
  • Prive les €45,00
  • Proefles GRATIS

Yogamatjes, kussentje en dekentjes zijn aanwezig

Locatie

Praktijk Well 8
Rijnstraat 72
5626AP Eindhoven (Acht)

Kleding en benodigdheden

Draag kleding waar je makkelijk in kunt bewegen. Neem verder iets warms mee voor de ontspanning aan het einde van de les. Eventueel een flesje water.

Vrijblijvend kennismaken?

Je bent van harte welkom om deze unieke vorm van yoga te ervaren
Neem vooraf aan de les wel even contact met me op via mail tw: vivian@virocoaching.nl

Mijn inspiratie

Tijdens het Happinez festival in 2015 maakte ik voor het eerst kennis met deugdenyoga. Ik werd geraakt door deze prachtige vorm van yoga en ik besloot de opleiding tot deugdenyoga docent in Amsterdam te volgen.
Mede door mijn werk als Life coach zag ik de kracht die uitgaat van deze vorm en dat wilde ik leren toepassen in de praktijk.

Ik beoefende al velen jaren yoga maar miste de essentie waar yoga werkelijk om gaat. Door de Deugdenyoga opleiding en later Deugdenyoga Advanced opleiding te volgen voel en begrijp ik de ware essentie van yoga.
Inmiddels ben ik gecertificeerd deugdenyoga docent , erkent door de Yoga Alliance Professionals (YAP) en geef ik met veel plezier deugdenyoga lessen binnen mijn eigen praktijk. En heel bijzonder waar het ooit begon, op het Happinez festival geef ik dit jaar zelf deugdenyoga lessen.
Deugdenyoga heeft mijn leven enorm verrijkt, ik voel me gelukkiger en gezonder. Ik sta makkelijker en liefdevoller in het leven en dat gun ik jou ook.
Mijn intentie is om jou weer in liefde met jezelf te verbinden en te laten ervaren dat alles goed is en alles er mag zijn.
Ik voel me dankbaar dat ik door Deugdenyoga & Life Coaching mag bijdragen aan een mooiere wereld.

Namasté
Vivian Raymakers