Over Viro

Uw Life Coach

Mijn naam is Vivian Raymakers, uw Life Coach. In mijn vrije tijd geniet ik het meest van wandelen en fietsen in de natuur. Wat mij het meest boeit in het leven is de vraag: hoe kun je je diepste zelf worden en blijven? Hoe kun je echt zijn, authentiek, vanuit je hart leven? En hoe kun je manifesteren wie je werkelijk bent?

Na een loopbaan in het onderwijs heb ik in 2006 het roer omgegooid en ben ik mezelf gaan specialiseren in het vakgebied waar mijn hart ligt, coaching.
Door mijn interesse in het bewust aangaan van groeiprocessen door mensen om mij heen en bij mijzelf, ontstond de wens voor het oprichten van een eigen Coachingpraktijk.

Om deze wens in vervulling te laten gaan volgde ik de opleiding Mensgericht Coachen aan de Academie voor Coaching en Counselling en specialiseerde ik mezelf in Life Coaching via Health Balance. Samen met diverse cursussen en trainingen op het gebied van intuitieve ontwikkeling, hooggevoeligheid en wandelcoaching zorgt dit ervoor dat ik een breed scala aan werkzame technieken kan inzetten, specifiek toegespitst op je persoonlijkheid en hulpvraag.

Als Coach doe ik nu precies wat ik graag doe en gelukkig van word.
Het is mijn passie om mensen te mogen ondersteunen op hun weg naar zichzelf. Elk keer is het weer prachtig om te zien als mensen hun kracht en schoonheid in zichzelf (her)ontdekken. En van hieruit stappen maken die echt bij ze passen. Er is niks mooiers dan mensen gewoon zichzelf te zien zijn.

Mijn stijl van communiceren en benaderen is helder, open, empatisch, praktisch, transparant, respectvol, rustig en enthousiast en bovenal accepteer ik je onvoorwaardelijk. Belangrijk vind ik dat er tussen ons een sfeer van vertrouwen ontstaat waarin jij je leerproces onder ogen kunt zien en de stap durft te zetten naar persoonlijke groei.

Liefde, vreugde, vertrouwen, innerlijke groei, vrede, vrijheid, wijsheid en authenticiteit zijn belangrijke waarden voor mij.

 

Missie / Visie

VIRO Coaching gaat ervan uit dat je richting kunt geven aan je passie, dat je kunt leven vanuit je essentie, je eigen identiteit. Mensen die dicht bij hun kern, waarden en essentie blijven en vanuit het hart leven en werken en van daaruit de verbinding aangaan met de ander, de mensen met wie jij leeft en werkt, voelen zich vrijer, krachtiger en vitaler. Dit maakt mensen gelukkiger.

In essentie is ieder mens uniek

Ieder mens beschikt over zijn eigen unieke talenten, behoeftes, passies, drijfveren en kwaliteiten.
Vaak echter lijken deze diep verstopt te liggen. Wanneer we onze unieke essenties niet helder voor ogen hebben, kunnen wij verhinderd worden om precies dat te gaan doen in leven en werk waar wij gelukkig van worden.

Stel je nu eens voor dat je bereid bent aandacht te geven aan dat wat er zich diep in jezelf afspeelt en dat je dat in de wereld gaat zetten. Hoe zou dat zijn? Hoe zou het zijn om kennis te maken met veelal onbewuste krachten en energieën in jezelf en die tot een harmonieus en prachtig samenspel te brengen?

Dan ga je leven vanuit je eigen essentie, leven zoals je werkelijk bent. Je laat je niet meer beïnvloeden door wat anderen van je vinden, maar je leeft vanuit je eigen innerlijke wijsheid. Dat geeft enorme vrijheid, kracht en zelfvertrouwen.

Is dit ook jouw diepe verlangen?

Zijn wie je werkelijk bent

Het is mijn doel jou ertoe te bewegen dat je (weer) gaat leven zoals je werkelijk bent. En in je dagelijkse leven te ervaren dat je zelf je eigen "ontwerper" kunt zijn van je eigen werkelijkheid

Mijn ambitie is jou vanuit je Hart te bewegen en het Beste uit jezelf te halen.

deugdenyoga keurmerk
yoga-alliance-professionals
nobco
emcc

NAC Methodiek

Viro Coaching werkt volgens de NAC methode van Anthony Robbins, welke is gebaseerd op het model van Neuro Associative Conditioning. Het NAC model is zo gestructureerd dat oude patronen, die ons niet dienen, doorbroken worden en nieuwe patronen geïntegreerd worden.

Een nieuw patroon kan een mens integreren wanneer er een emotie aan ten grondslag ligt. We associëren een emotie met een gebeurtenis en zo creëren we speciale gevoelens in het lichaam. Zoals bijvoorbeeld bepaalde muziek die je meteen aan een fijne gebeurtenis doet terugdenken. Steeds als je dat liedje hoort, komt die herinnering en bijbehorende emotie naar boven. De emotie wordt gekoppeld aan die muziek. Zo worden veranderingen in het NAC model ook geankerd aan emoties.

Een groot verschil dus met de meeste coaching methodes is dat Viro Coaching werkt met gevoelens! Gevoel is wat de mens beweegt.

Coaching volgens de NAC methode is resultaatgericht met een focus op blijvende verandering.
Als coach geef ik geen antwoorden maar stel ik vragen die ervoor zorgen dat jij zelf op zoek gaat naar antwoorden, want als je zelf de antwoorden vindt ben je veel gemotiveerder en sterker om niet terug te vallen in je oude ongewenste levensstijl.
Hierdoor creëer je een krachtig zelfbeeld, groeit je zelfvertrouwen en kom je in de juiste houding om waar te maken wat je ontdekt hebt.
Ik werk volgens de normen van de stichting NOBCO. De Nederlandse orde van Beroepscoaches. Ik houd me aan de zwijgplicht over mijn cliënten, hiermee is je privacy volledig gewaarborgd.