Zelfvertrouwen Vergroten voor volwassenen

Zelfvertrouwen

voor volwassenen

Beren op je weg?

Denk je vaak negatief? Twijfel je vaak en/of voel je je vaak onzeker? Vind je het belangrijk wat anderen van je vinden? Heb je moeite om jezelf kwetsbaar op te stellen? Heb je onvoldoende vertrouwen en geloof in jezelf? Neem dan de stap op weg naar meer zelfvertrouwen door je aan te melden voor een van de onderstaande cursussen Zelfvertrouwen Vergroten!

Geloof in jezelf

Zelfvertrouwen is geloven in jezelf. Vertrouwen in jezelf voelen, Zelfliefde en Zelfacceptatie in jezelf voelen, het leven aankunnen en voor je zelf gaan. Lekker in je vel zitten, Kracht, Zelfverzekerdheid en Levensvreugde uitstralen.

 

Je Zelf vertrouwen

Zelfvertrouwen zit in ons allemaal, alleen voelen we het soms niet, of geloven we niet dat we het hebben. Bepaalde ervaringen in je leven kunnen het vertrouwen in jezelf hebben “afgebrokkeld” waardoor je onvoldoende in verbinding staat met je “ZELF” Negatieve gedachten en gevoelens hebben dan “vrij” spel en angst, twijfel en onzekerheid spelen je steeds vaker parten.

Individuele cursus 

Het doel van de cursus zelfvertrouwen vergroten is het creëren van een blijvend zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Door belemmerende gedachten en emoties los te laten krijg je de beschikking over al jouw oorspronkelijke kwaliteiten en talenten en kom je dichter bij wie je werkelijk bent. Hierdoor laat je je veel minder beïnvloeden door je omgeving en maak je makkelijker bewuste eigen keuzes die bij jou passen en jou gelukkig maken. Dit geeft een enorme boost voor je zelfvertrouwen.

Onderwerpen

  • van denken naar voelen (ademhaling en ontspanningstechnieken)
  • het helder krijgen en doorbreken van negatieve gedachten en emoties
  • waarden en normen
  • zelfbeeld en eigenwaarde
  • uitstraling (zelfverzekerde houding)
  • omgaan met angst

Duur van de Cursus

5 life coaching sessies van 1,5 uur

Kosten

€ 495,00

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je eerst meer zekerheid of deze cursus bij je past, maak dan gebruik van een kosteloos intakegesprek van 45 minuten.

Testimonials

Ik leef weer!

Weinig zelfvertrouwen hebben is erg vervelend. Zeker nu ik weet hoe het voelt om meer zelfvertrouwen te hebben. Ik zat niet lekker in mijn vel. Dat merkte mijn partner maar ook mijn collega’s. De vraag die in mij opkwam was: hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten? Via kennissen kwam ik bij Vivian en Viro Life Coaching terecht. Na een goed gesprek heb ik overwogen om haar cursus zelfvertrouwen te gaan volgen. Het was niet altijd eenvoudig maar met een sterke wil en de steun van Vivian ben ik ver gekomen. Ik ga nu met meer zelfvertrouwen en zekerheid door het leven en ‘durf me te laten zien’. Ik leef weer!

Lotte

veel meer zelfvertrouwen

Ik had eerst altijd veel faalangst dat is nu veranderd. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en ik ben steeds meer tevreden met mezelf. Op school durf ik veel meer te doen omdat ik mezelf durf te zijn. Eerst gingen ik en Vivian in het bos lopen maar nu doe ik deugdenyoga, het gaat niet om hoe je de oefeningen doet maar of je bij je hart bent dan komt alles goed, ik weet er alles van.

Lars