Zelfvertrouwen Vergroten voor kinderen

Zelfvertrouwen

voor kinderen

Beren op je weg?

Denk je vaak negatief? Twijfel je vaak en/of voel je je vaak onzeker? Vind je het belangrijk wat anderen van je vinden? Heb je moeite om jezelf kwetsbaar op te stellen? Heb je onvoldoende vertrouwen en geloof in jezelf? Neem dan de stap op weg naar meer zelfvertrouwen door je aan te melden voor een van de onderstaande cursussen Zelfvertrouwen Vergroten!

Geloof in jezelf

Zelfvertrouwen is geloven in jezelf. Vertrouwen in jezelf voelen, Zelfliefde en Zelfacceptatie in jezelf voelen, het leven aankunnen en voor je zelf gaan. Lekker in je vel zitten, Kracht, Zelfverzekerdheid en Levensvreugde uitstralen.

 

Je Zelf vertrouwen

Zelfvertrouwen zit in ons allemaal, alleen voelen we het soms niet, of geloven we niet dat we het hebben. Bepaalde ervaringen in je leven kunnen het vertrouwen in jezelf hebben “afgebrokkeld” waardoor je onvoldoende in verbinding staat met je “ZELF” Negatieve gedachten en gevoelens hebben dan “vrij” spel en angst, twijfel en onzekerheid spelen je steeds vaker parten.

Individuele cursus

Veel (hoogsensitieve) kinderen worstelen met gevoelens van faalangst en een negatief zelfbeeld. In de cursus zelfvertrouwen vergroten begeleid ik (HSP) kinderen op het gebied van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Met behulp van werkvormen in de natuur en oefeningen die gericht zijn op zelfvertrouwen vergroten, aarden en ontspanning leert het kind, de faalangst de baas te worden, dat het zelf een negatief gevoel kan veranderen in een positief gevoel, contact maken met zichzelf en anderen, voor zichzelf op te komen.

Onderwerpen

  • van denken naar voelen (ademhaling en ontspanningstechnieken)
  • het helder krijgen en doorbreken van negatieve gedachten en emoties
  • waarden en normen
  • zelfbeeld en eigenwaarde
  • uitstraling (zelfverzekerde houding)
  • omgaan met angst

Duur van de Cursus

4 sessies van 1,5 uur

Kosten

€ 395,00

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je eerst meer zekerheid of deze cursus bij je past, maak dan gebruik van een kosteloos intakegesprek van 45 minuten.