Lifecoaching

Life coaching

voor volwassenen

Je leven onder de loep

Bij Life Coaching worden al je levensgebieden onder de loep genomen. Je gaat op ontdekkingstocht in en met jezelf. Hierbij spelen wensen, dromen, verlangens, inspiratiebronnen en je (levens)doelen een belangrijke rol. Net als kwaliteiten, talenten, overtuigingen, belemmeringen en waarden.

Life Coaching is gericht op het vergroten van je gevoel van zingeving en levensvoldoening en daarmee verhoging van je algehele levensgeluk. Om je eigen toekomst zin en vorm te kunnen geven is het nodig te weten wat je wilt. En om te weten wat je wilt is het nodig te onderzoeken wat je kunt en wie je nu eigenlijk bent. Want hierdoor wordt het mogelijk vanuit je diepste wensen, verlangens en dromen je toekomst richting te geven. Te leven vanuit je hart, vanuit je passie en zin te geven aan je persoonlijke en maatschappelijke leven.

Voor wie?

Heb jij het verlangen om:

 • een diepere verbinding met jezelf en de mensen om je heen te ervaren?
 • beter met kritiek om te kunnen omgaan?
 • meer te leven in vrijheid en liefde, zonder beperkingen uit het verleden?
 • je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde te vergroten?
 • bewuste eigen keuzes te kunnen maken die helemaal bij jou passen?
 • beter grenzen te leren stellen?
 • balans te creëren tussen je denken en voelen?

Kortom, wil je vanuit (innerlijke) kracht, meer plezier, voldoening, succes en vrijheid in het leven ervaren? Dan is Life Coaching door VIRO wellicht de juiste keuze voor jou!

 

Resultaat

Als coach ondersteun ik jou in het helder krijgen wat jou ervan weerhoudt jezelf te zijn en te doen wat je wilt, het doorbreken van (belemmerende) patronen en het vrijzetten van de onderliggende geblokkeerde emoties waardoor je dichter komt bij wie je werkelijk bent, om zo vanuit verbinding met je essentie te gaan leven.
Om resultaatgericht te kunnen werken is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om aan je eigen proces te werken en bereid bent daar je verantwoordelijkheid in te nemen

Door belemmeringen los te laten krijg je de beschikking over al je oorspronkelijke kwaliteiten en leef je vanuit je essentie. Hierdoor ben je veel minder beïnvloedbaar door impulsen van buitenaf en ervaar je het leven lichter. Je maakt bewuste eigen keuzes en je neemt zelfstandig, vanuit je eigen vrije wil de juiste beslissingen over jouw leven. Leven vanuit je essentie is weer in liefde komen met jezelf en in contact komen met jouw levensenergie.

Werkwijze

Een coachingstraject bij VIRO Coaching begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal ik je meer over het traject vertellen, bespreken we samen het thema waarin je gecoacht wil worden en geef ik je aan hoe de aanpak en het vervolg zal zijn.

Als we tot een overeenkomst komen vindt het eerste gesprek plaats op een door ons samen te bepalen plaats. Dit kan op kantoor of eventueel ook thuis. VIRO Coaching biedt je de mogelijkheid voor zowel telefooncoaching als face to face gesprekken. Ook wandelcoaching behoort tot de mogelijkheid.

Voordelen van telefooncoaching

 • Je blijft in je eigen (vertrouwde) omgeving
 • Het is laagdrempelig, je hoeft de deur niet uit.
 • Telefoneren kun je overal, ook al zit je vast in de file of zelfs in het buitenland
 • Minder extra kosten (kilometers – reistijd, etc) dus goedkoper
 • De coach luistert beter en scherper. Je bent als coach daardoor 100% gefocust op de klant.
 • Doordat je in je eigen omgeving zit is het makkelijker om in je gevoel te komen, dit versnelt het bereiken van het resultaat en daardoor ook de lengte van het traject.

Eventuele nadelen kunnen zijn dat je er onbekend mee bent en het in het begin vreemd vindt om op deze manier gecoacht te worden. Dit idee wordt na het eerste gesprek bijna altijd losgelaten.

Voordelen van wandelcoaching

 • Door te wandelen ontstaat er beweging. Er worden verbindingen gelegd tussen de linker en rechter hersenhelft. Alles wat vast lijkt te
  zitten in het hoofd komt hierdoor makkelijker in beweging. Er
  ontstaat een verbinding tussen verstand en gevoel.
 • Wandelen in de natuur werkt rustgevend. Het wordt stil in je hoofd
  en je bent beter in staat om te luisteren naar je gevoel. Het stelt je
  in staat om te ontdekken wat echt belangrijk voor je is.

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je eerst meer zekerheid of life coaching bij je past, maak dan gebruik van een kosteloos intakegesprek van 45 minuten.

Testimonials

ongelooflijk waardevol

Het is ongelooflijk waardevol om door Vivian gecoacht te worden. Ze brengt je zo dicht bij jezelf, bij je echte kern, dat alles vanzelf gaat, alles wordt helder en duidelijk. Ineens besefte ik waar ik mee bezig was en wat dat zou betekenen voor de toekomst. Hierdoor werd het voor mij makkelijk en logisch om een ander pad in te slaan. Ik heb er echt veel meer zelfvertrouwen door gekregen en voel me goed, nog steeds! Super bedankt.

Inge

stuk meer zelfvertrouwen

Op dit moment zit ik in mijn tuin te genieten van het zonnetje en mijn katten. Ik geniet…, Ja, ik geniet! Ik denk terug aan zo’n half jaar geleden. Ik durfde toen niet te vertrouwen op mijn intuïtie, trok me veel te veel aan van de mening van anderen en mijn zelfvertrouwen was ver te zoeken. Mijn leven was niet leuk meer en het werd me duidelijk dat ik hier zelf wat mee moest doen. Op een bepaald moment kwam ik met je in contact, vanaf het eerste telefoon gesprek klikte het tussen ons. Voor mij was het duidelijk, ik voelde vertrouwen, het voelde goed. Samen gingen we aan de slag en mijn problemen werden steeds minder groot. Inmiddels durf ik weer op mijn intuïtie te vertrouwen en laat ik me minder beïnvloeden door de mening van anderen. Dat geeft mij een stuk meer zelfvertrouwen. Ik heb weer lol in mijn leven en ik zie de mooie en leuke dingen weer. Ik durf weer te leven! Vivian, dank je wel voor de fijne coaching en ik verheug me op de volgende cursus.

Lianne

evenwichtig en rustig

Vivian is een evenwichtige en rustige coach. Ze is warm, betrokken maar ook lekker pittig in haar benadering. Het is iemand die ik vertrouw om mij mijn belemmerende eigen-aardigheden te laten erkennen, doorvoelen en eerlijk te zijn naar mezelf. Hierdoor heb ik dit om kunnen zetten naar een leven waar bij de mogelijkheden voor het oprapen liggen. Haar enthousiasme heeft ze goed overgebracht, ik ga mijn dromen realiseren! Dankjewel Vivian.

 

Henriette

enorme passie

Lieve Vivian, voor mij ben je zo’n mooi, warm (lees: liefdevol) en open (extravert) persoon door wie ik zeer waardevol gecoacht ben. De enorme passie, drijfveer en innerlijke kracht die je in je hebt en de ontzettend leerzame en inspirerende ervaringen die ik tijdens de gesprekken waarin jij mij gecoacht hebt, heb mogen beleven, zijn onvergetelijk. Duizendmaal dank daarvoor, en ik wens je heel veel succes met “het leven van je droom”!

Paola

liefde en respect

Vivian is voor mij een waardevolle Life-Coach die met liefde en respect het beste uit de klant naar boven haalt. Haar grote Passie mensen meer mens laten zijn, kinderen meer kind laten zijn, geeft haar vreugde en veel plezier in haar werk als Coach. Vivian ik vond het geweldig om door jou gecoacht te worden, het heeft een rijk mens van me gemaakt, daar ben ik je heel dankbaar voor.

Mariet

diep geraakt

Ik kan zeggen dat Vivian bewezen heeft een super goede Life-Coach te zijn. Zij werkt vanuit haar hart en kan de mensen hierdoor goed aanvoelen. Ik mag dan ook wel zeggen van de coaching die ik van haar kreeg, dat ze mij diep heeft geraakt waardoor ik zelf een hele positieve draai aan mijn leven heb kunnen geven. Een coaching door Vivian is een aanrader.

Jan

super resultaat!!

Meerdere malen ben ik gecoacht door Vivian, en altijd met een super resultaat!! Telkens was ik weer bewust gemaakt en op weg gezet naar de dingen die ik wilde verbeteren in mijn leven. Vivian is een talentvolle coach die altijd het beste van zichzelf geeft, daarbij is ze ook nog een dame met een hoop pit en oprecht geïnteresseerd in mensen en in hoe ze zich voelen. Het is absoluut een aanrader om je door haar te laten coachen.

Cindy

liefde, aandacht en professionaliteit

Vivian is voor mij een coach die met liefde, aandacht en professionaliteit aan de slag gaat. Door haar warmte en oprechte betrokkenheid voel ik me gehoord, ook op zielsniveau. Zij weet door goed spiegelen en doorvragen mij op het goede spoor naar bewustwording te zetten.

Marian